Colin - Bal - Ambassadeur

Ik ben geboren in Rotterdam en woon samen met mijn vrouw, 2 dochters en labrador Henk in Middelburg. Ik kan mij geen leven zonder dieren herinneren of voorstellen, het begon allemaal met de Duitse herder Zorro waarmee ik opgroeide. Ook was ik in de weekenden vaak vroeg in het bos van Rhenen te vinden waar het fantastisch was om een specht of reeën te spotten.

Tijdens mijn uitzendingen naar Bosnië-Herzegovina zag ik naast het menselijke leed dat het dierenwelzijn en de natuur echt op de laatste plaats stonden. Helaas konden wij toen weinig betekenen voor de dieren misschien weel een van de redenen om ons nu in te zetten voor het dierenwelzijn.

Na vanaf de oprichting als Voorzitter deze mooie stichting te hebben geleid, heb ik sinds mei 2023 het stokje overgedragen aan Bob.
Als ambassadeur zal ik het uiteraard de mooie doelstellingen van VfA blijven promoten en verder houd ik mij met nog wat andere projecten bezig naast Veterans for Animals.